Financieel advies 2024-06-11T07:34:21+01:00

Financieel advies

Voor de particulier
Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met vragen over de ontwikkeling van de economie, de woningmarkt, onze pensioenen en diverse overheidsmaatregelen op ons sociale stelsel. Maar wat heeft dit allemaal voor invloed op uw eigen financiële huishouding?

U ontkomt er haast niet aan zelf het heft in handen te nemen door financiële regelingen te treffen voor uw eigen leven, voor uw gezin. U hebt een inkomen en misschien een hypotheek. U spaart of misschien belegt u wel. Wellicht heeft u al wat geregeld voor uw pensioen. Maar heeft u de juiste balans in uw financiën gevonden?
Financieel in Balans heeft een moderne formule voor al uw financiële en fiscale vragen. Wij helpen u graag de mogelijkheden en de keuzes in beeld te brengen en ervoor te zorgen dat u er nu en later goed van kunt leven.

Kortom uw wensen en uw financiële mogelijkheden perfect in balans te krijgen en te houden.

Voor de ondernemer
Als ondernemer verkeert u in een bijzondere positie. U leidt een bedrijf en steekt daar veel energie in. U bent continue bezig met de ontwikkelingen van uw bedrijf. Uw tijd is uiterst kostbaar. Maar u wilt ook nu kunnen genieten van het leven. Het is daarom voor u zeer belangrijk om een juiste balans te hebben in werk en ontspanning.

Het zorgen voor een fijne woonsituatie. Een inkomen realiseren dat in verhouding staat met uw inspanningen. Het inkomen veilig stellen bij arbeidsongeschiktheid. Voorzieningen treffen ten behoeve van uw partner en kinderen, zodat zij ook onbezorgd kunnen leven na een plotseling overlijden. Vermogen opbouwen in uw bedrijf, maar zeker ook op tijd vermogen privé veilig stellen. Uw financiële en fiscale positie bepalen bij verkoop van uw onderneming.

Een heleboel argumenten om eens samen met uw persoonlijk adviseur bij stil te staan. Hij kan u helpen uw bijzondere situatie als ondernemer in balans te brengen met uw privé wensen voor nu en later.

Burgemeester Bosmastraat 41-E
7101 DE  Winterswijk
Tel:    0543 – 53 22 72
info@romail.nl

Bergh in het zadel