Verkeer 2023-09-22T07:28:18+01:00

Verkeer

Als u alleen op de prijs let bij de keuze voor uw autoverzekering, kunt u bedrogen uitkomen op het moment dat u een beroep moet doen op uw verzekering. Een goede autoverzekering kiest u namelijk op basis van prijs én polisvoorwaarden. Wij kunnen u als geen ander een goede vergelijking bieden tussen alle aanbieders.

Hoe kiest u de beste motor- of autoverzekering met:
* de laagste premie?
* passende dekking: WA, beperkte casco of all-risk?
* gunstige no-claimkorting?
* goede service bij schade?
* uitstekende polisvoorwaarden?

Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn. Hoe kiest u hieruit de beste verzekering? Dat doen wij graag voor u!

Neem daarvoor contact op met ons kantoor.

Veel gestelde vragen
Klopt het dat ik na een ongeluk mogelijk minder uitgekeerd krijg als ik geen gordel om had?
Ja, dat kan zeker gebeuren. Overkomt u een ongeluk met letsel en droeg u op het moment van het ongeluk geen gordel, dan kunt u mogelijk een korting tegemoet zien op de schadevergoeding van de WA-verzekeraar van de tegenpartij. Draag dus altijd uw autogordel, niet in de laatste plaats vanwege uw eigen veiligheid!

Kan ik mijn schadevrije jaren van mijn bromfietsverzekering meenemen naar een autoverzekering?
Ja, bij een aantal verzekeraars is het mogelijk om de schadevrije jaren van uw bromfietsverzekering mee te nemen bij het sluiten van een autoverzekering. Dat levert al snel extra korting op uw premie op. Wilt u weten of dat ook bij uw maatschappij het geval is? Neem dan contact met ons op.

Wat is de bonus-malusregeling?
Veel verzekeraars hebben een eigen bonus-malusregeling, ook wel bekend als no-claimkorting. Rijdt u schadevrij, dan wordt u beloond met een lagere premie. Als u schade hebt, dan kan het zijn dat u het volgende jaar meer premie betaalt.

Bij sommige maatschappijen kunt u uw bonus-malusregeling beschermen met een bonusbeschermingsverzekering. Hierdoor valt u bij schade niet direct terug in de opgebouwde korting.

Is bij het vergelijken van autoverzekeringen alleen de hoogte van de premie van belang?
Zeker niet! Er bestaan grote verschillen tussen de verzekeringsvoorwaarden van verschillende verzekeraars, bijvoorbeeld in de kortingsregeling (bonus/malus), de nieuwwaarderegeling bij cascodekking en zelfs als het gaat om de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering bestaan er dekkingsverschillen.

Burgemeester Bosmastraat 41-E
7101 DE  Winterswijk
Tel:    0543 – 53 22 72
info@romail.nl