Recreatie 2024-06-11T07:38:11+01:00

Recreatie

Vaak wordt gedacht dat een reisverzekering en een annuleringsverzekering standaardproducten zijn. Maar niets is minder waar. Afhankelijk van uw bestemming en uw activiteiten ter plaatse kiezen wij samen met u de juiste verzekering met de juiste dekking. Zo betaalt u nooit teveel voor uw reis- of annuleringsverzekering.
Voorkom oververzekering.

Door overlap met andere verzekeringen kunt u voor uw vakantie oververzekerd zijn. Bijvoorbeeld voor dekking van kosten van medische zorg in het buitenland. Of omdat u betaalt voor dekking die u helemaal niet nodig heeft. Dat vinden wij zonde van uw geld.

Daarom krijgt u bij ons een goed advies over uw reisverzekering:
* geen onnodige dekking
* check op overlap met andere verzekeringen
* verzekering die past bij uw reisgedrag
* gratis opzegservice oude verzekering
* uitstekende schade-afhandeling

Betaal niet teveel premie door oververzekering en vraag ons om advies voordat u een reisverzekering afsluit.

Veel gestelde vragen
Stel dat mijn reisgenoot onze reis moet annuleren, kan ik mijn annulering dan verhalen op mijn eigen verzekering?
In de meeste gevallen kan dat. Als uw reisgenoot een onder diens annuleringsvoorwaarden gedekte gebeurtenis overkomt, dan bent u meestal verzekerd van annulering. Gaat u samen op reis, laat ons dan de voorwaarden van uw annuleringsverzekering controleren. Dan weet u zeker of, en onder welke voorwaarden, u verzekerd bent.

Biedt een annuleringsverzekering alleen dekking bij overlijden of ernstige ziekte?
Nee, er is vaak ook dekking als er sprake is van het plotseling werkloos worden, het kopen van een huis of een van belang zijnde schade die verzekerde lijdt.

Is een pleziervaartuigverzekering overal geldig?
Nee, de verzekering geldt alleen binnen het van tevoren overeengekomen dekkingsgebied. Het standaard dekkingsgebied omvat meestal de Benelux met Duitsland en kan (tegen een extra premie) worden uitgebreid tot het Groot Vierkant (grofweg Europa beperkt) of het Super Groot Vierkant (grofweg Europa uitgebreid).

Valt reisbagage ook onder de meeverzekerde inboedel op een caravanverzekering?
Nee, reisbagage is meestal uitdrukkelijk van de dekking van een caravanverzekering uitgesloten. Een goede reisverzekering met dekking voor reisbagage blijft dus belangrijk.

Burgemeester Bosmastraat 41-E
7101 DE  Winterswijk
Tel:    0543 – 53 22 72
info@romail.nl

Bergh in het zadel