Hypotheken 2024-06-11T07:35:03+01:00

Hypotheken

Wonen in Balans is de formule voor het realiseren van een optimale woonsituatie.
Een woning kopen doet u waarschijnlijk maar een aantal keren in uw leven. U geeft dan veel geld uit aan uw woonsituatie. Uw huis is voor u misschien wel het meest waardevolle bezit. Daarom is het ook zo belangrijk dat u zich goed op de hoogte laat brengen van de mogelijkheden die u heeft, zowel financieel als fiscaal.
Het begint al bij de vragen: Hoeveel kan ik lenen? Is het eigenlijk wel verstandig om te lenen voor mijn woning? Welke hypotheekvorm past het beste bij mij, bijvoorbeeld annuïteit, lineair of aflossingsvrij? Of is het verstandig te doen aan vermogensopbouw door middel van een spaar- of beleggingsvorm? Voor welke rentevast periode moet ik kiezen? Welke risico’s moet ik allemaal afdekken? Wat moet ik uittrekken voor de woninginrichting? Met welke kosten moet ik rekening houden als ik er al woon?
Met al deze vragen kunnen wij u helpen. Wij bieden u een volledig financieel overzicht en inzicht in uw vragen. U wordt volledig begeleid bij de koop van een woning of bij de verbouwing van uw woning. Maar er is meer. Wij kunnen namelijk ook contacten leggen met een notaris, een makelaar, een aannemer, een installateur, de gemeente of andere overheden, of een (binnenhuis-) architect. Allemaal partijen die betrokken kunnen zijn bij het realiseren van uw optimale woonsituatie. 

Kortom, wij brengen graag uw woonwensen voor nu en in de toekomst met uw financiële mogelijkheden perfect in balans.

Burgemeester Bosmastraat 41-E
7101 DE  Winterswijk
Tel:    0543 – 53 22 72
info@romail.nl

Bergh in het zadel