Ondernemer 2023-09-22T07:25:48+01:00

Ondernemer

Als ondernemer heeft u twee belangen: uw bedrijf en uw thuissituatie. Die twee belangen zijn nooit helemaal te scheiden. Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook.

De optelsom van expertise.
Wij hebben ruime ervaring in zowel zakelijke ondersteuning als in particuliere advisering.
Maak gebruik van deze optelsom van onze expertise en profiteer van de meest uitgebalanceerde oplossingen zowel zakelijk als privé op het gebied van:

* uw totale verzekeringspakket
* pensioenopbouw
* vermogensopbouw
* inkomenszekerheden
* aansprakelijkheden
* fiscale mogelijkheden

Maak gebruik van onze expertise en neem voor een deskundig en afgewogen adviescontact met ons op.

Tips
Zzp’er? Denk aan uw pensioenopbouw!
Als zelfstandig ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw pensioenopbouw. Toch geeft bijna 60% van de zzp’ers aan dat zij niet genoeg geld voor het eigen pensioen kunnen wegzetten of hier überhaupt (nog) niet mee bezig te zijn. Toch is pensioen allerminst een zaak voor later: te weinig sparen kan tot een fiks pensioentekort leiden. Voorkom problemen en bespreek eens vrijblijvend de mogelijkheden van een goede pensioenopbouw met ons..

Starten? Informeer u goed over fiscale zaken
Als ondernemer krijgt u te maken met allerlei regelingen voor de belastingen en met sommige sociale verzekeringen. De keuzes die u als ondernemer maakt, kunnen fiscale gevolgen hebben. Denk hierbij aan keuzes zoals de rechtsvorm van uw onderneming en de financiering ervan. Het is daarom van belang dat u als ondernemer op de hoogte bent van uw fiscale rechten en verplichtingen. Zie voor meer informatie www.belastingdienst.nl.

Laat ons shoppen met uw expirerende lijfrente
Als uw lijfrente afloopt (expireert) doet u er goed aan ons in te schakelen om bij meerdere aanbieders offerte op te vragen en niet direct te kiezen voor de partij waar u de lijfrente had ondergebracht. U zult zien dat er zeker verschillen in het aanbod zitten. Wij geven u graag een goed advies over uw expirerende lijfrenteverzekering.

Burgemeester Bosmastraat 41-E
7101 DE  Winterswijk
Tel:    0543 – 53 22 72
info@romail.nl